Гришо: Благодаря на Роджър, много съм развълнуван



20-10-2013 19:19 | Станко Димов

„Уау! Мечтата се сбъдна”, бяха първите думи на Григор Димитров след историческия триумф на българина. Както е известно Гришо спечели титлата от турнира в Стокхолм, след като на финала победи с 2:1 сета Давид Ферер.

Хасковлията показа изключителен тенис и напълно заслужено се поздрави с първото си отличие на ниво АТР, което е първо и за България като цяло!

„Винаги е трудно да играеш срещу Ферер. На много хора трябва да благодаря. Първо на моя екип, на треньора Роджър Рашид, на момчетата, подаващи топките, на публиката, благодаря на всички, че дойдохте.

"Това е като сбъдната мечта. Всички ми казваха колко важна е тази стъпка. Роджър Рашид успява да изведе своите състезатели до топ 10 и вярвам, че сътрудничеството ни ще има успешни резултати.

"Много съм развълнуван и не мога да намеря точните думи в момента. Това е много специален турнир за мен, този корт означава много за мен. Винаги ще се чувствам у дома, когато се връщам тук. Много съм щастлив и се надявам да се върна тук догодина", коментира Димитров.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини