Адриан Андреев във Франция с помощта на "Девин"



28-10-2013 17:21

Един от победителите в тенис турнира „DEVIN MASTERS 2012“ – Адриан Андреев, ще се бори за победа на турнир във Франция. Младата тенис звезда заминава с подкрепата на „Девин“ АД за участие в „OPEN BENJAMINS GRADIGNAN-GIRONDE“. Той се провежда в Градинян и ще продължи от 28.10 до 03.11 2013.

Адриан е избрал един от най-силните турнири и е твърдо решен да го спечели.

Адриан тренира тенис от 5-годишна възраст. Първият му треньор е Атанас Георгиев от „ТК 15-40”. В момента личният му треньор е Михаил Андреев. Учители на Адриан са едни от най-добрите национални треньори. Тъй като е много упорит, Адриан е само на 10 години, когато заема първо място в националната ранглиста до 12 години.
Познавачите му предричат бляскава кариера на корта, тъй като той две години поред е държавен шампион в категорията до 12 години.

Адриан има участия в турнирите от календара на тенис Европа в България, Турция, Сърбия, Русия, Франция, Германия, Италия и Испания. Адриан има победи в 9 от тези турнири на сингъл, а 5 от тях е спечелил на двойки.

През 2012 г. „Девин“ АД подписа договор за партньорство с Българска федерация по тенис за 4-та поредна година. В резултат на съвместната им дейност през годината бяха проведени държавните първенства за младежи и девойки DEVIN Cup и турнира DEVIN MASTERS.

За четвърта поредна година 8 победители в 4 възрастови групи ще получат финансиране от „Девин” на участие в турнир по избор в Европа или САЩ. Подкрепата на лидера на пазара на бутилирани води за БФТ е част от дългосрочната стратегия на „Дeвин“ АД за насърчаване на активния и здравословен начин на живот сред младите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: China Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Пекин, Китай
Настилка: Твърда
Награден фонд: $3,891,650

Official Website | Livescore
Турнир: Japan Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Токио, Япония
Настилка: Твърда
Награден фонд: $1,989,865

Official Website | Livescore
Други новини