Иванович: Искам да ме оценяват заради играта ми, а не визията30-10-2013 14:44

Ана Иванович гостува снощи в "Шоуто на Слави". Тя бе зарадвана с огромен букет от водещия Слави Трифонов, който не пропусна да отбележи колко красива е сръбкинята и на живо.

От своя страна Иванович благодари за комплимента, но си пожела хората преди всичко да я оценяват по нейното представяне като състезателка.

Самата Иванович бе пристигнала в студиото веднага след успеха си над Цветана Пиронкова в "Турнира на шампионките".

"Турнирът в София е последен за мен тази година и след него ще имам поне малко време за почивка и възможност да се видя с роднини и приятели. Наистина ми липсва домът с всичките тези пътувания през годината."

"Тенисът изисква наистина много жертви и лишения, но когато постигнеш целите си разбираш, че всичко това си е струвало," откровена бе Ана, чийто родители я придружаваха в студиото на предаването в София. "Те ме подкрепят винаги и съм им наистина много благодарна," обясни тя.

Иванович сподели още, че познава първата ни ракета Григор Димитров и го определи като наистина талантлив играч. Ана похвали и своя сънародник Новак Джокович като отчете, че той освен отличен тенисист е и прекрасен като човек.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Тенис - резултати и статистика
Други новини