Хаас: Страхотен сезон за мен, още изпитвам удоволствие от игратаХаас: Страхотен сезон за мен, още изпитвам удоволствие от играта
Свързани играчи
Тагове
16-11-2013 21:17

35-годишният Томи Хаас обеща на своите фенове да направи през 2014-а всичко по силите си за нов силен сезон. Той определя изминаващата година като много успешна и е доволен от резултатите си.

"Искам да благодаря на моите фенове след тази страхотна за мен година. 2013-а бе успешна, а 13 е моето щастлива число и знаех, че ще ми донесе добри резултати. Радвам се, че продължавам да играя и да изпитвам удоволствие.

"Разбира се, поглеждайки назад титлите на турнирите в Мюнхен и Виена са най-добрите ми моменти. Като цяло на всички участия в Германия получих наистина голяма подкрепа, което ме мотивира да продължа," споделя Хаас.

Германецът отличава турнира в Маями като най-добрия за него през сезона след успеха му над световния номер 1 тогава Новак Джокович.

"Беше невероятно усещане, а освен това от трибуните бях подкрепян и от моята малка дъщеря. Обещавам да дам най-доброто от себе си за следващия сезон," допълва той.


Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини