Жак Дюпре оцени високо програмата "Младежта в действие" в София



21-11-2013 14:56

Президентът на Европейската тенис асоциация (Тенис Европа) Жак Дюпре е изпратил благодарствено писмо до президента на БФТ Стефан Цветков.

Поводът е организацията на съвместния проект на Европейската тенис асоциация и Българската федерация по тенис по програмата "Младежта в действие", чийто пилотен проект се проведе на 8 и 9 ноември в София.

"Искам да благодаря за топлото посрещане! Организацията беше забележителна и искам да изкажа благодарност на тебе и екипът за страхотната работа! Очаквам с нетърпение следващата ни среща в София на годишната среща на Тенис Европа през месец март", пише г-н Дюпре.

Участниците в проекта бяха 15 бивши състезатели и настоящи треньори по тенис, които имат желание да се развиват и в администрирането и менажирането на дейностите в спортните клубове, към които работят.

Темите на презентациите обхващаха и бяха свързани с изграждане на проектно мислене, създаване и развитие на проект и стратегия, запознаване с механизма на организация на спортни събития като кръгове от "Фед къп", Купа "Дейвис", международни турнири, представяне на примери за структурата на работа на Френската тенис федерация и Тенис Европа.

Бяха проведени дискусии относно идеи и проекти за развитие, които могат да се приложат на практика в тенис клубовете в България.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини