Ана Иванович: Отказах няколко роли в киното



29-11-2013 15:36 | Станко Димов

Ана Иванович и Мария Шарапова ще премерят сили другата седмица в демонстративен двубой в Богота (Колумбия). Билетите за събитието се продават като топъл хляб и се очаква, че на трибуните няма да има нито едно свободно място.

След една от тренировките си, Ана Иванович даде интервю за местните медии, пред които коментира мнението си за изминалия сезон, очакванията си за новия, както и няколко любопитни детайли от личния живот на красавицата.

„Сезонът беше добър за мен, но не успях да изпълня главната си цел - завръщане в Топ 10. Ето защо ми предстои още много работа”, коментира Иванович.

„В голямо отношение сезонът беше успешен за мен. Отново играх на финал, достигнах и четвъртфинал на турнир от Големия шлем. Двубоят ми срещу Азаренка на US Open доказа, че съм близо до най-добрите. Беше много интересен мач, с много обрати. Искам отново да преоткрия себе си в тези срещи. Имах и няколко контузии, но не трябва да се оправдавам с тях”, сподели Иванов.

Сръбкинята също така каза, че понякога й се иска да се забавлява повече. „Когато пристигнеш на някой турнир винаги имаш максимални очаквания. Поради тази причина е важно да умееш да съхраняват добре енергията си, за да си в кондиция за следващия двубой. Понякога е трудно, защото има градове, които примамват с нощния си живот, но колкото и хубаво да е, решението е само едно – да останеш в хотелската си стая и да си починеш преди утрешния мач”, коментира Иванович.

В заключение тя призна, че е получила няколко предложения да участва във филми. „В миналото съм получавала няколко предложения за малки роли в киното. Моят приоритет на този етап е тенисът и преди всичко се съобразявам с графика за тренировки и турнири. Заради това трябваше да кажа „не”. Кой знае обаче какво ще се случи, след като прекратя кариерата си”, каза бившата №1 в света.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини