Култовият Гулбис: Надал не е нищо особено, бързам за парти в Латвия



02-05-2010 11:05 | Николай Драгиев

Повече от забавен, както винаги бе Ернест Гулбис след драматичната си загуба от Рафаел Надал. Латвиецът обясни, че бърза на пресконференцията, тъй като трябва да хваща полет за Латвия, където в събота имало добро парти.

 

Интересното е, че по принцип Гулбис пътува с личен самолет, тъй като семейството му е много заможно.

 

На всичкото отгоре големият латвийски талант се изцепи, че Надал въобще не бил нещо особено в този мач и нямал никакви сериозни проблеми с него. "Естествено, че съм доволен от показаното. Очевидно е, че когато играя силно, мога да затрудня всеки," обясни Ернест, който победи световния номер 1 Роджър Федерер във втори кръг.

 

"Сервирах силно, отиграх доста тежки топки, така че мисля че заслужавам да съм поставен на "Ролан Гарос" и "Уимбълдън". Все пак не ми се играе само с най-добрите," пошегува се той.

 

"Имам сериозни шансове на тези турнири, ако покажа достатъчно стабилност в играта. Важно е да не ги приемам като някаква екскурзия, тъй като веднага ще бъда наказан."

 

"Очаквах доста повече от Надал. Той не ми създаде никакви проблеми, даже и при разиграванията," обясни латвиецът.

 

Колоритният номер 40 в света, който досущ прилича на Марат Сафин като поведение и отношение към играта, призна че директно отива да се забавлява в страната си. "Хващам полет още тази вечер. В събота е време за парти в Латвия, така че трябва да си ходя," категоричен бе младокът.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини