Eмилиян Цветков и Дария Великова спечелиха коледния турнир в Добрич



15-12-2013 22:21

Eмилиян Цветков и Дария Великова спечелиха коледния турнир по тенис за момичета и момчета до 10-годишна възраст за наградите на "Изида" и Prince.

Състезанията се проведоха в спортната зала на "Изида" в Инидустриалния квартал в Добрич. Участие взеха 17 деца от Добрич, Варна, Бургас, Дряново и Силистра.

При момчетата представителят на домакините Емилиян Цветков спечели поредния си турнир, като на финала победи Филип Стойчев от Бургас с 4-1 4-0. Бронзови медали спечелиха Денислав Маринов и Димитър Михайлов. Победител в утешителния турнир стана Виктор Дойчев от "Изида" след успех на финала над Димитър Пенчев от "Кристи" (Дряново). 

Турнирът при момичетата бе спечелен от Дария Великова от Варна, която в спор за първото място надделя с 5-4 3-5 10-5 над Анастасия Николова от "Тича" (Вн).

С бронзови медали се окичиха Михаела Йорданова и Габриела Желязкова от Изида, като в пряк сблъсък за третото място Йорданова надделя над съотборничката си с 4-1. С добри изяви в групите бяха още две тенисистки на домакините – Ася Мелникова и Натали Георгиева.

Призьорите получиха медали и грамоти от организаторите, както и предметни награди от Princе, съобщават от пресцентъра на "Изида".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини