Избираме №1 при младите за трета поредна година26-12-2013 12:38 | Станко Димов

Сайтът за детско-юношески спорт Viasport.bg организира за трети пореден път анкетата за Най-добър млад спортист на България за годината. Гласуването сред спортните журналисти ще премине през януари, а церемонията по обявяване и награждаване на Златната десетка ще е в последните дни на Голям сечко.

През 2013 г. младите ни спортисти могат да се похвалят с далеч по-добри постижения от елитните ни състезатели при мъжете и жените, така че битката за първото място се очертава да е оспорвана и интересна.

Сред тенисистите с най-големи шансове за призовото място се очертава да бъде Адриан Андреев, който през годината спечели няколко престижни турнири в неговата възрастова група (до 12 г.)

В първите две издания класацията бе печелена все от представители на зимните спортове. Първият приз през 2011 г. отиде у ски-скачача Владимир Зографски, който ще е сред надеждите на България за добро представяне на предстоящата зимна олимпиада в Сочи през февруари. Година по-късно пък №1 стана биатлонистката Ния Димитрова.

След като през 2012-а бе въведена и награда за Отбор на годината при подрастващите, сега Viasport.bg ще отдаде заслуженото и на най-добрия треньор на млади дарования. Специална изненада ще има за спортния журналист, познал най-много имена от десетката.
 
Очаквайте номинациите и подробности за анкетата.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини