Шарапова: С Григор ни свързват много неща и извън тениса



29-12-2013 13:43

След близо пет месеца отсъствие Мария Шарапова е готова да се завърне в игра и да участва на официални турнири. Тя вече е в Бризбейн и от новата седмица стартира в местния турнир.

Разбира се всичко това прави интереса към Маша още по-сериозен от местните медии, а освен това тя е там със своя приятел Григор Димитров. Българинът ще стартира 2014-а също в Бризбейн, където миналата година дори игра финал.

"Чувствам се наистина добре. Успях да се възстановя напълно. Не исках да се стига дотам да играя с контузено рамо, така че бе наистина важно да отделя достатъчно време за лечение," споделя тя.

"В екипа ми вече има някои нови лица начело с треньора Свен Грьонефелд. Той е наистина опитен, винаги е откровен и е отборен играч, което ми харесва. Имам и нов физиотерапевт, който преди това е работил с Амели Моресмо и във френската федерация," допълва Маша.

"С Григор има много неща, които ни свързват извън очевидното - тенисът. Има обаче редица други теми и интереси отвъд спорта, форхенди и бекхенди, за които пък имаме общи разбирания," коментира Шарапова за своя любим Григор Димитров.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини