Сам Стосър: Пиронкова не се движеше добре по корта



15-01-2014 14:09

Саманта Стосър остана много доволна от успеха си с 6:2, 6:0 над Цветана Пиронкова във втори кръг на Australian Open. Така тя си осигури среща в следващата фаза с бившата номер 1 Ана Иванович.

"Много съм доволна от начина, по който играх. Първите четири гейма от мача бяха най-оспорвани, след което намерих ритъма си на игра и мисля, че се представих много добре," заяви Стосър, която реализира 23 печеливши удари при само 5 непредизвикани грешки.

Австралийката коментира и представянето на Пиронкова, която по време на мача пожела и намеса на физиотерапевт на корта. "Личеше си, че тя не се движи много добре по корта. Аз обаче опитах да се съсредоточа върху собственото си представяне. Играла съм доста мачове и не рядко се случва съперниците да търсят подобна помощ и когато имат съвсем малък проблем. Ето защо се бях съсредоточила върху моето представяне."

"Очаквам труден мач срещу Иванович. Ана игра силно тук миналата година. Като цяло съм доволна от класирането си за трети кръг и искам да продължа с победите като се наслаждавам на играта," допълни още Стосър.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини