Григор: Работата с Рашид вече дава резултат



15-01-2014 14:34 | Станко Димов

Григор Димитров даде интервю пред австралийско издание, в което разкри, че е доволен от съвместната си работа с Роджър Рашид. Българинът изрази задоволство от физическото си състояние и призна, че е провел най-добрата си подготовка за турнир от Големия шлем.

„Роджър винаги е бил много придирчив с играчите си, което означава, че той прави бизнес. Това е добър знак, защото той е човек, който ще ме бута напред и ще имаме взаимно уважение. В същото време знам, че ще бъде трудно, но и справедливо, което за мен е важно”, коментира Димитров.

„Ние сме заедно от 4 месеца и в момента сме в процес на работа. С много неща ще се сблъскваме заедно, но ние вярваме, че ще се справим. Предстоят ни вълнуващи времена”.

Димитров е категоричен, че работата с Рашид вече му носи дивиденти, визирайки 4-сетовата победа на старта в Мелбърн над Брадли Клан.

„Тичах около 3 или 4 часа и се чувствах добре физически, което ми помага и от психологическа гледна точка. Започвам да се ориентирам по-добре в подготовката си за турнирите от Големия шлем, да намирам правилната формула и да изиграя добри мачове. Това е първият ни Голям шлем заедно, така че ние ежедневно говорим върху малките неща, върху които трябва да се фокусираме, за да се представяме по-добре”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини