Радванска бие на 3 кафета, благодари на ФедЕкспрес



20-01-2014 15:06 | Станко Димов

Агниешка Радванска трябваше да чака до късно вечерта, за да започне двубоя си от четвъртфинали на Откритото първенство на Австралия. Полякинята имаше за съперник Гарбин Мугуруса (Испания), а организаторите поставиха срещата между двете да бъде последна на „Род Лейвър Арина”.

Въпреки, че започна късно вечерта местно време, Радванска успя да се наложи с 6:1, 6:3 и си подпечата място на четвъртфинал.

„Изпих 3 кафета, преди да изляза на корта. Определено не съм нощна птица. Благодаря на Роджър, който приключи мача си бързо и не ме кара да чакам още”, каза Радванска в интервюто на корта.

В спор за място на полуфинал полякинята ще се изправи срещу Виктория Азаренка, която е шампион в Мелбърн през последните 2 години. В отсъствието на Серина Уилямс и Мария Шарапова, които вече отпаднаха, именно Ага и Вика се превръщат в двете големи фаворитки за трофея.

Полякинята и белорускинята далеч не са в най-добри отношения, като в миналото имаше дори случай, в който след двубой Радванска демонстративно отказа да погледне Азаренка в близост до мрежата.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини