Ли На може да задмине Шарапова по приходи



Ли На може да задмине Шарапова по приходи
Свързани играчи
Тагове
10-02-2014 15:20 | Станко Димов

Макс Айзенбъд е вероятно най-добрият мениджър в тенис средите в момента. Негови клиенти са някои от най-комерсиалните състезателки, сред които личат имената на Мария Шарапова и Ли На.

Според Айзенбъд, китайката има всички предпоставки да развали хегемонията на Шарапова, която през последните няколко години неизменно е най-скъпоплатената атлетка в света.

„Тя може да го направи! Ще бъде интересно да се види как ще се развият нещата. Разбира се, до голяма степен нещата зависят от Мария и от начина, по който тя ще се представи на корта. Със сигурност обаче Ли На е много близко до нея, мога да кажа, че двете са в една стратосфера.

„Не мисля, че тук парите са най-важното нещо. Много момичета имат по една титла от Големия шлем в кариерата си, но да спечелиш втора вече е нещо съвсем различно.

Със сигурност триумфът на Ли На в Мелбърн ще й осигури още сделки. Едно от нещата, които искаме да направим с нея е да отворим тенис академия в Китай. Това ще бъде една от целите пред нея”, коментира Макс Айзенбъд.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини