Фотосесията на Пиронкова за Cosmopolitan е първата снимана в България



22-02-2014 14:30

Цветана Пиронкова стана първата българка, снимана у нас, за корица на „женската Библия“ - списанието Cosmopolitan. Досега в 10-годишната си история Cosmopolitan България не бе излизало с българска корица.

„Цвети е страхотен пример за усмихнато, успешно и удивително Cosmo-момиче. Тя мисли позитивно, не се спира пред нищо и е показала своя успех в световен мащаб. А е и много красива," коментира Детелина Стаменова, главен редактор на списанието."

Всичко това допринася за избора на Цвети Пиронкова като първа корица на българското издание на най-популярното женско списание в България.

„Снимките протекоха в студиото на известния моден фотограф Васил Германов. Американският офис следеше какво се случва през цялото време, но тъй като целият екип беше избран след кастинг, нямаше изненади“.

„Читателка съм на Cosmo и затова реших да се снимам на корица, въпреки че бях решила да огранича медийните си изяви, сподели Цвети. Интервюто, което дадох за списанието е може би най-искреното в кариерата ми“.

Най-успешната българска тенисистка в момента, разказва защо е избрала да живее в Пловдив, кое и помага да бъде номер 1 и какъв е ключът към поддържането на дълга любовна връзка.

ОЩЕ СНИМКИ!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини