Ноле постави Григор Димитров сред най-опасните му съперници



04-03-2014 20:49

Новак Джокович за първи път от 2006-а година няма достигнат финал на АТР турнир, но въпреки това е оптимист за предстоящия "Мастърс 1000" в Индиън Уелс. Ноле е двукратен шампион в надпреварата, а евентуална негова титла би била първа под ръководството на Борис Бекер.

"Това, което Стан постигна на Australian Open показва, че и други играчи извън топ 4 могат да триумфират в най-големите турнири. Това е добре и като цяло за нашия спорт.

"В същото време Роджър се представи отлично в Дубай. Той е един от най-добрите в историята на играта и не трябва да бъде отписван. В предстоящите турнири Рафа също ще търси успехи, а освен това виждаме млади състезатели като Григор Димитров, Раонич и Янович.

"Това е наистина интересен период в мъжкия тенис. Борбата за първото място вече не се изчерпва само с нас четиримата," коментира Джокович преди старта на надпреварата.

Джокович признава също, че предстоящите два "Мастърс 1000" в Индиън Уелс и Маями, които са един след друг наистина подлагат топ играчите на сериозен тест за издръжливост.

"Никак не е лесно физически да бъде издържан този тест в два поредни големи турнири," допълва той.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини