Цветана Пиронкова – Ангелик Кербер (гейм по гейм)



22-03-2014 11:01 | Станко Димов

Цветана Пиронкова - Ангелик Кербер - коментар на живо.

КОМЕНТАР НА ЖИВО:

ПЪРВИ СЕТ:
сервис за Пиронкова:

0:1 Ужасно начало на мача за Цвети Пиронкова
. Нашето момиче загуби още първия си сервис-гейм, при това изразително - на 15. Германката започва с пробив и открива резултата в двубоя.

0:2 Цвети Пиронкова пропусна златен шанс да върне светкавично пробива и да изравни резултата. Пловдивчанката започна силно гейма и поведе с 40:15, като по този начин получи 2 брейк-пойнта. Първият дори бе при втори сервис на Кербер. В крайна сметка обаче германката показа нерви и измъкна гейма.

0:3 Трети пореден гейм на сметката на Кербер. Пиронкова взе първите 2 точки и поведе с 30:0, но подобно на предишния гейм, допусна Кербер да влезе в серия от 4 последователни точки и да вземе гейма.

0:4 Най-бързият гейм от началото на мача. Около 60 секунди трябваха на Кербер да спечели подаването си на 0 и да затвърди и втория пробив.

0:5 Проблемите пред Цветана Пиронкова продължават да стават все по-големи. Българката загуби трети пореден сервис-гейм и след паузата Кербер ще сервира за категоричното 6:0! От началото на двубоя са изминали едва 18 минути.

0:6 ГЕЙМ И ПЪРВИ СЕТ - АНГЕЛИК КЕРБЕР! Точно 24 минути бяха достатъчни на германката, за да поведе в резултата и да се доближи до сет на място от четвърти кръг в Маями.

ВТОРИ СЕТ:
сервис за Пиронкова.

0:1 Серията от поредни геймове за Кербер продължава и вече е седем! Германката започва с пробив втория сет и прави поредна решителна крачка към оставане в турнира.

0:2 Гейм на 0 за Ангелик Кербер. Пробивът е затвърден с лекота. Едва 34 минути от началото на мача, а германката вече води със сет и 2:0 във втория.

0:3 Ужасяващото представяне на Пиронкова продължава. Девети пореден гейм на сметката на германката. Дано до края на мача Цвети поне вземе някой друг гейм, защото иначе загубата се очертава много, много тежка.

0:4 Десети пореден гейм за Кербер. Пиронкова имаше шанс да пробие германката и да се разпише в мача, но не успя. Няма информация за травма на пловдивчанката, но предвид резултата, това въобще не е изключено.

0:5 Тежко! Още един пробив. Кербер ще сервира за "двоен лешник".

1:5 ПИРОНКОВА ПЕЧЕЛИ ПЪРВИЯ СИ ГЕЙМ И СЕ РАЗМИНА ОТ СРАМНО 0:6, 0:6. Край на серията от 11 последователни гейма за Кербер.

2:5 Втори пореден гейм за Цвети Пиронкова. Пауза, след която Кербер ще сервира за втори път за място в четърти кръг.

2:6 ГЕЙМ, ВТОРИ СЕТ И МАЧ - АНГЕЛИК КЕРБЕР. Пиронкова имаше 4 възможности да спечели трети пореден гейм на сметката си, но в крайна сметка не успя.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини