Капитанът Тодор Енев: Искам победа, без значение каква



04-04-2014 07:26 | Станко Димов

Искам да запишем победа, без значение дали ще бъде лесна, или изстрадана. Това каза пред пратеника на Tennis24.bg в Атина капитанът на националния отбор на България за Купа „Дейвис” Тодор Енев.

„Момчетата се подготвят в отлично настроение. Вече няколко дни сме тук и смея да кажа, че свикнахме с корта и обстановката. Надявам се да запишем победа и да запазим мястото си в групата. Няма да търсим бърз успех или нещо подобно, в никакъв случай не можем да подценяваме гърците. Все пак те си играят у дома и със сигурност ще искат да се представят на ниво”, коментира Енев.

Относно състоянието на Григор Димитров и Димитър Кутровски, които пътуваха от Щатите, за да участват в турнира, Енев каза следното: „И двамата са в добра кондиция, бих казал отлична дори. Все пак имаха достатъчно време да се аклиматизират, да свикнат с часовата разлика ои да презаредят батериите след дългото пътуване към дома”.

В заключение Тошко Енев изрази надежда, че както днес, така и през уикенда, на кортовете на „Илиуполи тенис клуб” ще има и доста наши сънародници.

„Да, през последните дни се заговори се сериозна българска агитка, дано наистина има наши сънародници, които да ни подкрепят от трибуните”.

СТАНКО ДИМОВ, СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА TENNIS24.BG В АТИНА

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини