Влезте в Зоната за бягане30-05-2014 10:12 | Станко Димов

Вие сте в зоната за бягане. Често се отдавате на джогинг. Магазин „Running zone” ви предлага своята подкрепа за по-удобно и лесно бягане.

Това е първият специализиран магазин за бягане в България, създаден за да даде възможност на любителите на бягането да получат високо ниво на консултация и достъп до най-добрите и високо оценявани продукти в областта.

Магазинът разполага с голямо разнообразие от обувки, облекла и аксесоари на водещите марки за бягане Asics, Mizuno, New Balance, Brooks и Saucony. Running Zone осигурява високо ниво на консултация, използвайки специализирано оборудване и софтуер за анализ на стъпалото и на походката.

Магазинът разполага и с бягаща пътека, даваща възможност за тестване на различните видове обувки. Running zone е отворен за вас в столичния жк „Младост” 2, бл. 261Е, магазин 1.

Можете да го посетите и в Интернет – www.runningzone.bg, където можете да разберете повече за специалните клубни карти, да получите информация за състезанията за любители, да прочетете нашите съвети за вашето хоби – бягането.

Посетете Running zone и във Facebook - ТУК


Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини