Григор: Мария е най-хубавото нещо, което ми се е случвало30-05-2014 19:48

В интервю за американското списание "W" Григор Димитров споделя, че заедно с Мария Шарапова вече около година живеят заедно. Той определя рускинята като "най-хубавото нещо, което му се е случвало".

"Това е най-хубавото нещо, което може да ти се случи, но не е лесно. С всички тези пътувания, тренировки, е трудно да се виждаме. От друга страна напълно се разбираме и сме готови на всичко един за друг," откровен е Димитров.

Той говори и за свои любими хобита извън корта. Гришо разкрива за страстта си към мотоциклети и също така, че обича много да танцува. "Ще Ви кажа нещо забавно - никога не съм пробвал алкохол," обяснявайки че по този повод често се шегува със себе си заедно с Шарапова.

Григор Димитров не крие, че много харесва Париж, където живееше в продължение на години. Той подчертава, че във френската столица може спокойно да се наслади на любовта си към модата. "Тази моя страст датира от много години. Винаги съм мечтал да имам собствена линия, която да бъде уникална и различна. Но няма да Ви кажа повече, искам да бъде изненада."

Най-добрият ни състезател в историята споделя и как се справя с огромните очаквания към него от години да бъде номер 1. "Не се притеснявам толкова от случващото се в мачовете ми, защото моите цели винаги са по-големи и трябва непрекъснато да продължавам да работя по-усилено."

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини