Национал за Купа "Дейвис" се завърна от САЩ



Национал за Купа "Дейвис" се завърна от САЩ
Свързани играчи
Тагове
04-06-2014 10:52 | Станко Димов

Бившият национал на България за Купа "Дейвис" Цветан Михов се завърна от Съединените щати, където следва Социология в Университета на Южна Каролина. Той се подготвя на кортовете на БНТЦ с националния треньор Тодор Енев.

"Искам да се подготвя добре за предстоящите фючърси у нас. За да съм на ниво, ще пропусна първият от тях в Бургас, но се надявам да участвам в Стара Загора, където квалификациите стартират на 14 юни.

Условията в центъра са чудесни. Остава ми още един семестър, за да се дипломирам и затова вече не играя в колежанското първенство на Съединените щати. Иначе стигнах до №14 в ранглистата на двойки, а нашят отбор е в Топ 25", коментира 23-годишният Михов.

Ако всичко е наред, софиянецът ще участва и в следващите четири международни турнири за мъже, които Българската федерация по тенис организира през 2014 година.

ТК "Августа Траяна" (Стара Загора) приема още едно състезание, чиято основна схема започва на 23 юни. След това има два турнира на кортовете на "Локомотив" (Пловдив) - от 30 юни и от 7 юли и един в Благоевград, на базата на ТК "Мачпойнт" от 14 юли.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини