Шарапова: Не играх добре, но намерих начин да спечеля (видео)



05-06-2014 22:40

Мария Шарапова призна, че не е успяла да покаже най-добрия си тенис срещу Южени Бушар в полуфиналите на "Ролан Гарос". Рускинята обаче е доволна, че е стигнала до обрат с 4:6, 7:5, 6:2.

"Щастлива съм, че се класирах за финала. Не показах най-добрия си тенис днес, а моята съперничка бе на изключително ниво. Дадох всичко от себе си и в крайна сметка намерих начин да спечеля," откровена бе Шарапова

Тя уверено заяви, че е готова на всичко, за да спечели двубоите си, независимо колко й е трудно. "Приемам всички възможни варианти, може да говорим за убедителни, двусетови победи, но съм готова да сторя каквото е нужно. Дори да не започна добре, да загубя първия сет, ще се боря докрай."

"Имаше няколко ключови моменти в мача. Беше важно, че в първия сет веднага върнах пробива, но след това наивно допуснах нов. Във втория сет започнах по-добре, ретурите ми се получаваха, бях по-агресивна.

"Беше много оспорвана битка, радвам се че успях да пробия и да го спечеля в края. В третия усещах, че съм по-агресивна и започнах да играя по начина, по който исках. Може би трябваше да го направя по-рано," обобщи Маша, която е считана за фаворит преди финала срещу Симона Халеп.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини