Роклята на Маша вдъхновена от Айфеловата кула



10-06-2014 12:32

Много сексапил пръсна Мария Шарапова в шампионската си сесия с титлата на "Ролан Гарос". Руската тенисистка събра всички парчета от пъзела по пътя към съвършенството в Париж. След изключително физическо усилие и пот на червената глина, печелейки наред и побеждавайки на финала Симона Халеп, Маша стигна и до бляскавия момент да прегърне престижната Купа на фона на Айфеловата кула, пише "Стандарт".

Половинката на Григор Димитров, която не крие, че има особени сантименти към френската столица и мода, специално се бе погрижила да заслепи с красота многобройните камери и фотообективи на журналистите от цял свят. Шарапова се появи с прекрасна рокля на Jay Ahr и обувки на тънък висок ток на Christian Louboutin. Специалистите коментираха, че гаджето на Гришо съзнателно е избрала рокля, наподобяваща формата на Айфеловата кула.

ВИЖТЕ СНИМКИ!

Секси тоалетът подчертаваше фигурата на Мария, а дългите й крака се виждаха от километри. Точно като кулата. Облеклото явно постигна своя ефект, тъй като Шарапова специално благодари за дизайна. Jay Ahr е белгийска марка, създадена в Париж от Джонатан Рис. Той прави смели колекции, като отваря първия си магазин в сърцето на на френската столица, на улица "Риволи" с лице към градините на Тюйлери. И сега там се помещава ателието и студиото на дизайнера. Амбициите на Рос са да очарова с тъкани, бродерия и уникални бижута.

Самият той се вдъхновява от архитектурата и неслучайно неговите рокли са като истинска скулптура. Рис е израснал в Брюксел, близо до Кралския музей за изящни изкуства, където прекарва известно време потопен в работата на модерни съвременни художници. Неговото верую е, че модата е невероятна форма на комуникация и може би това е привлякло и вниманието на Шарапова.

В бутиците базовата цена на роклята, с която тя се появи пред Айфеловата кула, е 2050 евро. За кралицата на "Ролан Гарос" разбира се тоалетът е по поръчка. Кройката е съобразена с претенциите на тенисистката. От модела на витрините и този на Маша се забелязват съществени разлики в цвета, презрамките и закопчаването.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини