Вавринка: Мога да направя пробив и на Уимбълдън



Вавринка: Мога да направя пробив и на Уимбълдън
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
22-06-2014 00:26

Световният номер 3 Стан Вавринка призна, че след спечелването на Откритото първенство на Австралия определено е срещнал проблеми, които не е очаквал. Той обаче вярва, че до края на настоящия сезон отново може да демонстрира най-добрия си тенис.

"В родния ми град искаха да ми организират специален прием, но аз отказах. И това е, защото щом се прибирам искам да се видя с моите най-близки," споделя Стан.

"След успеха в Мелбърн не играх достатъчно добре, не се борех на нужното ниво. Имах нужда от треньор, с който да разговарям и още при първата ми среща с Магнус Норман, установих че можем да бъдем откровени един с друг," допълва той.

Вавринка споделя, че след януари може би единственият мач, в който е показал най-доброто от играта си е срещу Роджър Федерер в Монте-Карло, когато успя да надвие своя приятел в спора за трофея. "Винаги е специално да спечеля срещу него. Трудно е да го победиш, а бе невероятно да го сторя във финал от такъв ранг."

"Досега никога не съм имал добри резултати на Уимбълдън, но чувствам, че мога да постигна много сега," убеден е Стан преди началото на третия за годината турнир от Големия шлем.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини