Анди Мъри призна превъзходството на Григор



02-07-2014 18:09

Анди Мъри призна превъзходството на Григор Димитров в четвъртфиналите на Уимбълдън. Шотландецът не скри, че не се е чувствал в оптимална форма по време на битката.

"Много разочарован съм от начина, по който започнах мача. Това му даде увереност още от самото начало. Не е лесно, когато изоставаш с 0:2. Денят не бе добър за мен.

"Чувствах се добре на загрявката, но след това играх лошо. Не демонстрирах нужното ниво. Имах достатъчно време да обърна, но не се възползвах от възможността си във втория сет.

"Той игра солидно. Грешеше малко и пласираше добре ретурите. Всички показатели са в негова полза. Иска ми се да се бях представил по-силно. Младите играчи стават все по-добри," анализира Мъри, който е добър приятел с Гришо.

Мъри си пожела бързо да се върне в най-добра форма оттук нататък. "Да спечелиш в две поредни години особено пък турнир като Уимбълдън е невероятно трудно. Предстои ми много работа."

Анди отчете, че е доволен от работата си с неговия треньор в лицето на Амели Моресмо, но двамата тепърва ще преценят дали да продължат съвместната си дейност.

ГАЛЕРИЯ ОТ ТРИУМФА НА ГРИШО!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: National Bank Open Presented by Rogers
Категория: Мастърс 1000
Място на провеждане: Торонто / Монреал, Канада
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,913,715

Official Website | Livescore
Турнир: Citi DC Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Вашингтон, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $2,574,145

Official Website | Livescore
Турнир: Plava Laguna Croatia Open Umag
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Умаг, Хърватия
Настилка: Клей
Награден фонд: €622,850

Official Website | Livescore
Турнир: Generali Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Кицбюел, Австрия
Настилка: Клей
Награден фонд: €622,850

Official Website | Livescore
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ