Стефка Костадинова: Цяла България сподели емоцията на Григор



04-07-2014 19:16 | Станко Димов

Председателят на БОК Стефка Костадинова поздрави най-добрия български тенисист Григор Димитров за великолепното му представяне на Уимбълдън.

„Приемете най-искрените поздравления за огромния успех на турнира Уимбълдън. От името на Българския олимпийски комитет изказвам възхищението и благодарността на цялата ни спортна общественост за това, че отново ни накарахте да се чувстваме горди и силни като българи.

С представянето в най-престижния тенис турнир на планетата отново дадохте силен позитивен импулс и пример за хиляди сънародници. Тези дни Вие сбъднахте една своя мечта и цяла България сподели емоцията от блестящото Ви представяне в Лондон.

Благодаря от сърце и Ви желая много нови успехи, включително на олимпийския корт. Продължавайте с подобна класа, борбеност, упоритост да повдигате духа и самочувствието на българина. Бъдете все така целеустремен към световния връх. Вашият път се превръща във вдъхновение за много деца и е поредно доказателство за силата и таланта на българската нация”, заяви председателят на БОК.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини