Винъс: Все още мога да спечеля титла от Големия шлем



01-08-2014 00:58

Преди старта на турнира в Станфорд Винъс Уилямс увери своите фенове, че вярва във възможностите си да спечели всеки един двубой. Тя продължава да се наслаждава на играта, а желанието й е да прибави още титли от Големия шлем към колекцията си.

"Докога ще продължавам да играя? Докато се чувствам достатъчно добра и на нивото на останалите. В противен случай бих спряла. В момента обаче нямам деца, нито съпруг който да ми казва какво да правя. Ето защо изборът да продължа да играя е лесен за мен," коментира Винъс.

"Турнирите от Големия шлем са основната ми цел. Нямаше да минавам през всички тези предизвикателства, ако усилията ми не бяха насочени към тях. Не целя просто да участвам за няколко кръга. Поединично, на двойки - няма значение. Искам титлата," категорична е американката.

В последните дни нейният рекорд за най-бърз сервис бе подобрен от Забине Лизицки. Самата Уилямс отчита, че в днешно време вече не мисли толкова за скоростта на подаването си, а и за други компоненти.

"Време беше рекордът да падне. Това е хубаво. Тя очевидно сервира много мощно. В момента аз се стремя повече да съм прецизна при пласирането, тъй като влагането на допълнително сила, изисква много енергия. Това също е успешен подход," допълва Уилямс.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини