Нишикори отказа отказа участие в Торонто



03-08-2014 19:14 | Николай Драганов

Световният №11 Кей Нишикори стана поредният състезател, който оттегля заявката си за участие на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Торонто. Формалната причина за отказа на Нишикори е контузия в десния крак, като засега японецът не е коментирал официално отказа си.

 

Нишикори бе евентуален съперник на Григор Димитров в трети кръг на турнира. Гришо стартира директно от втори кръг с мач срещу Франк Данчевич или Доналд Йънг. Евентуален съперник на Гришо в трети кръг ще бъде Томи Робредо, Филип Колшрайбер, Жил Симон или Доминик Тийм.

 

Кей Нишикори взе участие на турнира Citi Open във Вашингтон през тази седмица, където достигна до четвъртфиналите и бе победен от от Ришар Гаске. 

 

Японецът става поредният състезател, който няма да играе в Торонто след Рафаел Надал, Флориан МАйер и Александър Долгополов. Мястото на Нишикори ще бъде заето от Томи Робредо.

 

През миналата година Нишикори достигна до трети кръга на Rogers Cup в Торонто, където отново бе победен от Ришар Гаске. Японецът е един от състезателите, които имат шансове за участие във финалния "Мастърс" в Лондон в края на годината заедно с Григор Димитров.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини