Гаджето-треньор на Сесил: Култивирах си я и сега си я отглеждам30-05-2010 19:21 | Николай Драгиев

 

Новото гадже на Сесил Каратанчева Димитър Благоев заяви, че е много доволен от партньорството на "всички нива" между тях. Освен приятел, Благоев е вече и треньор на Сесил. Двамата работят заедно от началото на годината и вече са си начертали цели, които да постигнат.

 

Самият Благоев призна, че е доволен от развитието на Сесил. Той е имал сериозни амбиции да се занимава с треньорство още от младежките си години и сега не е пропуснал тази възможност. Благоев не скри и възхищението си от играта малките сестри от клана "Каратанчеви", които демонстрират огромен потенциал.

 

 

"В момента еднакво се ядосваме с баща й. Трябва да я юркаме здраво. Аз съм много доволен от нейното развитие все пак. Тя е първият човек, който наставлявам като треньор. Амбициите ни се засякоха. Работим заедно от януари. Сега нещата са много по-сериозни от всякакъв ъгъл. Треньорската страна на нещата ме привлече още от съвсем млад. Култивирах си я и сега си я отглеждам," пошегува се Митко, който се познава от 10 г. със семейство Каратанчеви.

 

На логичния въпрос за сватба, какъвто плъзна миналата седмица, той обобщи: "Скоро няма да се женим. 2-3-5 години също е "скоро", така че ще видим. Смисълът на всяка една връзка е да завърши с подобно узаконяване."

 
Коментари
Турнир: European Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Антверп, Белгия
Настилка: Зала
Награден фонд: €584,125

Official Website | Livescore
Турнир: Kremlin Cup
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Москва, Русия
Настилка: Зала
Награден фонд: $779,515

Official Website | Livescore
Други новини