Мария: Винаги намирам мотивация след загуби01-09-2014 02:35 | Калин Дацов

Мария Шарапова остана изключително разочарована от загубата си в четвърти кръг на Откритото първенство на САЩ. Тя отстъпи в трисетова битка на друга бивша номер 1 - Каролина Вожняцки.

"Това бе много дълга битка. В края на първия сет допуснах няколко глупави грешки, от които Каролина се възползва. Във втория сет успях да обърна ситуацията и да действам по-агресивно.

"За съжаление в решаващата част отново позволих на Вожняцки да вземе контрола върху мача. В дългите разигравания тя се чувстваше по-комфортно, а аз правех много непредизвикани грешки," заяви Шарапова.

Рускинята все пак е убедена, че ще успее да преодолее бързо случилото се. "Винаги намирам мотивация след такава загуба. В крайна сметка, ако не изпиташ и разочарование, ако не виждаш в какво можеш да станеш по-добър, то никога няма да успееш да прогресираш," каза още тя.

От своя страна Вожняцки бе много щастлива от победата. "Този успех значи много за мен. Годината бе на приливи и отливи дотук. Да победя шампион като Мария е страхотно усещане," разкри тя.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини