Кирил Стоянов е шампиона на Baldaran Tennis CUP!



Кирил Стоянов е шампиона на  Baldaran Tennis CUP!
04-09-2014 18:48 |
В схемата на турнира личаха имената на водача във временното класиране на ITL SEASON 2014 - Едиз Батран и победителя от HISSAR OPEN - Кирил Стоянов, които бяха основни фаворити и за спечелването на турнира. Това бе първото участие на Стоянов в ITL SEASON 2014. Двамата попаднаха в един и същ поток на схемата, като се срещнаха още ма четвърт финалите.
Те направиха един от най-емоционалните мачове изиграни в турнира. Доказателство за това е счупената ракета на Едиз Батран, който въпреки, че даде всичко от себе си, за да победи, не успя да отстрани Стоянов.
Не бива да пропускаме и двете дами включили се в турнира Стефка Бончева и Анелия Тенева. Именно те донесоха приятната изненада в първи кръг надигравайки съответно Йордан Борисов и Александър Бахчеванов. Двамата все пак не приеха загубите драматично още повече, че бе организиран утешителен мач помежду им.

Във финалната среща един срещу друг се изправиха Кирлил Стоянов и Пламен Минков. По пътя си към финала Пламен Минков, който за първи път се включва в турнир през този сезон, отстраняваше трудно своите противници. Всяка от срещите завършваше с тайбрек, но в крайна сметка той стигна до последния мач на турнира. Двамата направиха красив двубой, но в решаващите моменти Стоянов успяваше да надделее и това му донесе поредната купа.

Финалистите получиха тениски на BABOLAT осигурени от фирма ЕСЕНООД - официален представител на Баболат за България, а от БАЛДАРАН АД осигуриха подарък и за двамата финалисти ваучери за 90 бутилки Изворна вода БАЛДАРАН.

Продължава записването за следващия от календара на ITL турнир - BABOLAT TENNIS CUP.
Турнира ще се проведе от 8-mи до 21-ви септември на кортовете на тенис комплекс "Про Спорт" в град София. Всички срещи ще се играят в два тайбрек сета до 4 гейма (при 4-4 тайбрек) и шампионски тайбрек до 10, в делнични дни от 21:00 и 22:00ч.
Всеки включил се в турнира може да избира до два неудобни дни за игра, с които организаторите да се съобразят при изготвянето на програмата.

Ако искаш и ти да станеш част от любителските турнири на лигата , с което да намериш и нови партньори и приятели, запиши се сега!

Запиши се тук: www.goo.gl/Z8g2GQ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: China Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Пекин, Китай
Настилка: Твърда
Награден фонд: $3,891,650

Official Website | Livescore
Турнир: Japan Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Токио, Япония
Настилка: Твърда
Награден фонд: $1,989,865

Official Website | Livescore
Други новини