Джули Терзийска пред Tennis24.bg: Ще дам всичко от себе си на Allianz Cup



08-09-2014 15:05

През миналата седмица Джулия Терзийска триумфира на Държавното първенство по тенис като във финала се наложи над над защитаващата титлата си от 2013 година и водачка в схемата Виктория Томова ("Левски") след 2:6, 6:3, 7:5. Вижте какво сподели Терзийска специално за Tennis24.bg след успеха.

Спечели титлата от държавното първенство след страхотен финал срещу Виктория Томова. Какво бе ключово, за да постигнеш този обрат и доволна ли си от цялостното си представяне в турнира?
- Ами да, доволна съм. Играх добре въпреки трудните условия. Организацията беше на ниво благодарение на ТК "Левски" и добрите съдии.

Миналата седмица с твоите съотборнички от "Дема" спечелихте и държавното отборно първенство. Явно си в много добра форма. Какви участия и цели имаш до края на сезона?

- Нямам очаквания. Играя мач за мач. Очаквам най-лошото, борейки се за най-доброто. След турнирите в България не знам все още. Може би ще участвам на такива на твърди кортове.

От новата седмица ще участваш на Allianz Cup. Какви са очакванията ти специално за този турнир?
- Първо искам да благодаря на ТК "Левски" за специалната покана и дадената възможност да играя в основната схема. Ще дам всичко от себе си. Както винаги. Ще видим какво ще се случи.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини