Родик ще гради кариера като тв водещ



Родик ще гради кариера като тв водещ
Свързани играчи
Тагове
25-09-2014 00:00

След приключването на професионалната си кариера Анди Родик вече повече от година се изявява успешно като анализатор на Fox Sports. Той коментира различни спортове, а не само тенис и признава, че новата му работа определено го влече и желанието му е да продължи да се развива в тази насока.

"Първоначално нямах никакъв опит. Мисля, че успявам да се справя," коментира 32-годишният американец.

Родик също така разкрива, че едно от нещата, които най-много му харесват в ролята на журналист са интервютата лице в лице.

"Беше бе доста трудно. Преди, когато ми взимаха интервюта бе много по-просто - имаше само една камера пред мен. Сега са много повече неща като отношението към човека, с който разговаряш, трябва да се научиш да спазваш темпото, с което шоуто се развива. Все неща, в които не се вглеждаш иначе. Сега гледам много повече предавания и внимавам за дейностите на хората, които са в основата им. Научих много нови и различни неща. Обичам да бъда в студиото," разкрива Родик, чийто талант не остава скрит за тв продуцентите и той ще остане в ефир и през 2015-а.

Повече от популярен преди време стана разговорът му с неговия голям опонент на корта Роджър Федерер (във видеото) през август 2013-а.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини