Хитове от 90-те



29-10-2014 12:23 | Гарбине Мугуруса

Испанката Гарбине Мугуруса публикува втора част на своя блог от София, който води по време на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките на официалния сайт на WTA. Ето нейните впечатления и очаквания преди първата й среща днес срещу Екатерина Макарова.

 

"Здравейте!

Това е вторият ми ден в София, но вече съм с багаж! Ходих до летището, за да си го взема, като се молех да е там.

Днес (б.а. - на 28 октомври) беше моят последен тренировъчен ден, преди да започна своите срещи. Тренирах два пъти с различни партньори.


На обяда стигнах до заключението, че в България има краставица във всичко, с изключение на портокаловия сок и водата. Последното нещо, за което си мислех, че в него няма краставица, беше моето кафе с мляко, но като го разбърках, тя изплува на повърхността на чашата.


След това поиграх тенис на маса с моя треньор и го победих лесно. После с моя физиотерапевт работихме за възстановяването ми, като слушахме хитове от 90-те години на ХХ век, като бях увеличила звука максимално на парчето ¡Ecuador!. Беше много забавно, защото обичам да слушам музика.


Приятно е, че и Карла Суарес Наваро е тук, на Турнира на шампионките, защото тя е моя партньорка на двойки и наистина се насладих на нашето участие в Сингапур.


Очаквам с нетърпение сряда, когато ще направя своя дебют в Турнира на шампионките!


Гарбине”

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини