Мугуруса: Сега ще имам време да разгледам София



01-11-2014 20:06 | Гарбине Мугуруса

Пресконференция на Гарбине Мугуруса след загубата на полуфиналите на Турнира на шампионките в София.

Днес не изглеждахте достатъчно свежа. Защо?
От началото на седмицата играех добър тенис... но днес Андреа игра много по-добре от мен, а стилът й е труден за мен. Представих се много лошо, не бях достатъчно концентрирана и съм много ядосана на себе си.

В края на втория сет изглеждаше, че имате сили да постигнете обрат. Какво се случи тогава, защото допуснахте няколко много лесни непредизвикани грешки?
Когато изоставах с 2:5 във втория сет си мислех, че съм извън турнира вече и изведнъж резултатът стана 4:5 и осъзнах, че имам шансове. Но не бях достатъчно концентрирана и уверена в себе си.

Спасихте три мачбола, но въпреки това не изглеждахте особено позитивна. Нямаше “vamos“ или “common” и изглеждахте уморена и неуверена. Защо?
През целия мач бях много разочарована от себе си. Не знаех как да се противопоставя на играта на Андреа. Не бях позитивна и дори когато печелех точките, не бях щастлива.

Успяхте ли да видите нещо от София? Имате ли впечатления, все пак няколко дни сте в града?
За съжаление все още не съм видяла нищо. Може би тази вечер ще се възползвам. Досега бяг много заета и не ми оставаше време за разходки. Днес и утре обаче съм в София, така че ще гледам да наваксам.
 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини