Мъри настоя: Мога да спечеля Уимбълдън



Мъри настоя: Мога да спечеля Уимбълдън
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
12-06-2010 11:56 | Николай Драгиев

 

Анди Мъри за пореден път отказа да признае, че играта му е тотален упадък. Шотландецът дори не успя да защити титлата си на турнира в "Куинс Клъб", въпреки че всичките му конкуренти отпаднаха още преди полуфиналите. Мъри бе победен 4-6 6-1 6-7 от американеца Марди Фиш.

 

"Щеше ми се да имам повечко мачове преди Уимбълдън, но и в предишни години съм играл силно без да съм имал много практика на трева," обясни Анди, който през следващата седмица ще играе на демонстративна надпревара, за да бъде максимално подготвен.

 

"От известно време не показвам най-доброто от себе си. Моята игра обаче още е тук. Знам, че мога да играя много по-добре. Нужно е да намеря формата си за Уимбълдън, защото това е най-важният турнир."

 

"Убеден съм, че щом той започне, то аз ще покажа много по-добри неща на корта. Очакванията ми са високи и не очаквайте да кажа друго. Всеки може да си мисли каквото пожелае, но аз съм убеден, че мога да спечеля Уимбълдън. Това е възможно, единствено ако играя на своя максимум," допълни още световният номер 4.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини