HEAD празнува 20 години в България със световни звезди



24-11-2014 13:51

Легендарните скиори Дидие Кюш и Марко Бюхел, хърватският тенисист Иван Любичич и най-добрата ни състезателка Цветана Пиронкова са само част от световноизвестните спортисти, които ще се включат в мащабния спектакъл по повод 20-тата годишнина на HEAD в България.

По повода водещият световен производител на спортно оборудване и облекло организира голямо рок парти с вход свободен на 29 ноември, където българските фенове на ски и тенис спорта ще могат да се срещнат със световните звезди, да се снимат с тях и да вземат автографи. Освен спортно шоу с демонстрации и безплатен концерт на паметника на Съветската армия, компанията готви и много спортни атракции, предизвикателства, томболи и игри за феновете, в които ще бъдат раздадени над 350 награди.

По случай 20-годишната си в България HEAD ще раздаде на 200 човека талони за еднократна покупка с 20% намаление. Всички посетители на събитието ще могат да участват в томболи и игри, в която ще бъдат раздадени 20 поименни сребърни карти от програмата „Лоялни клиенти“, които дават постоянно намаление от 20% намаление за пазаруване на продукти HEAD и 20 поименни бронзови карти за 10% намаление.

За феновете на ски и тенис спорта организаторите готвят и още игри за 20 раници HEAD, 20 шапки HEAD, 20 гигантски тенис топки HEAD и 20 ключодържателя HEAD. Във викторини с въпроси, свързани със звездните гости, ще бъдат спечелени 20 комплекта с различни награди. Всеки фен ще може да получи автограф или да се снима с Цветана Пиронкова, Иван Любичич, Марко Бюхел или Дидие Кюш.

Във Facebook страницата на събитието всеки може да запише и лично послание към любимата си звезда или да посочи любимо рок парче, което да чуе на живо. Най-добрите обръщения към спортистите ще бъдат излъчени по време на събитието, а най-харесваните парчета ще бъдат изсвирени от група на живо.

Поводът за гостуването на спортните звезди в България е юбилеят на бранда в България, тъй като вече 20 години българските ски и тенис любители и професионалисти използват тенис и скуош ракети, топки и обувки за тенис, продукти за бадминтон, алпийски ски, ски-автомати и обувки, сноуборди, автомати и обувки от световноизвестната марка HEAD. Oфициален дистрибутор на HEAD за България е “Мирас-Кръстеви” ООД – вносител на над 8 водещи марки за спортна екипировка. За събитието на паметника на Съветската армия те готвят още игри, в които всеки може да спечели тенис или ски оборудване, безплатни рок концерт и напитки от вино Logodaj и Coca Cola.

Входът е свободен.

Водещи на събитието ще бъдат Йордан Божинов и Камен Алипиев.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини