Коронясаха най-красивата волейболистка и атлетка (+СНИМКИ)



01-12-2014 18:27 | Станко Димов

Гала Чалъкова официално е Най-красивата атлетка, след като получи лентата с надпис Мис BGathletic.com 2014 на церемония днес в магазин SLS.

Лентата и стилен букет на 18-годишната Гала подариха Атлет №1 на България за 2013 г. и национален рекордьор в тласкането на гюле Георги Иванов и Мистър София и национален шампион на 200 м Петър Кременски.

Голямата награда на победителката в конкурса – екипировка Mizuno, връчи Димитър Димитров, като представител на верига магазини SLS, официален дистрибутур на Mizuno за България.

Специален гост на церемонията беше определената за секс-символ на българската лека атлетика Цветелина Кирилова, полуфиналистка на Олимпийски игри и национален рекордьор на 1000 м.



ПОДРОБНОСТИ И ОЩЕ СНИМКИ НА ПОБЕДИТЕЛКАТА ВИЖТЕ ТУК!

Като известен ценител на женската красота вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев има честта да короняса първата в историята до сега Мис BGvolleyball.com 2014 – Кристиана Петличка (ЦСКА).

 Официалната церемония по награждаването на призьорките в конкурса се проведе днес в шоурума на фирма Асикс, като събитието събра заедно трите най-красиви волейболистки за 2014 година – Кристиана Петличка, Силвана Чаушева и Ивана Боянова.

Под аплодисментите на присъстващите чаровните момичета бяха окичени със специални ленти, на които бе изписано мястото им в конкурса Мис BGvolleyball.com 2014.

Любо Ганев връчи специалната награда на победителката – екипировка от фирмата Асикс. Така волейболистката си тръгна с пълен комплект от известната спортна марка. Ганев не пропусна и подгласничките на победителката, като те също получиха дарове от Асикс.



ПОДРОБНОСТИ И ОЩЕ СНИМКИ НА ПОБЕДИТЕЛКАТА ВИЖТЕ ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини