Джъстин Гимелстоб е новият треньор на Иснър



10-12-2014 20:33

Най-добрият американски тенисист Джон Иснър обяви името на своя нов треньор. Това ще бъде бившият състезател и понастоящем тв коментатор Джъстин Гимелстоб.

"Наистина нямам търпение да започна да работя с Джъстин. Той има толкова опит и познания цялостно за спорта. Мисля, че може да допринесе за развитието на моята игра," заяви Иснър, който се раздели с досегашния си наставник Майк Сел.

"Имам пълно доверие на Джъстин. Прекарахме известно време тази есен и съм уверен, че той има ясен поглед върху това от какво имам нужда, за да показвам най-добрия си тенис."

В момента Гимелстоб работи в тв компания, а в същото време е част и от борда на директорите на АТР. В кариерата си е спечелил 13 титли на двойки.

"Джон е уникален талант и в същото време чудесно момче. Много се радвам, че ще мога да бъда част от неговия екип. Моят баща и чичо ми бяха баскетболни треньори, така че това е в кръвта ми. Също така имах възможността да работя с някои от най-добрите специалисти през годините," допълни и Гимелстоб.

Двамата ще започнат да си сътрудничат още в предсезонната подготовка на Иснър, който с началото на 2015-а има да защитава титла в Окланд.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини