Йордан Пичуров стана шампион на "Pro Sport Tennis Cup"



29-12-2014 15:30

В неделя приключи втория за сезона Любителски тенис турнир организиран от Интерактив Тенис - "Pro Sport Tennis CUP". Домакин на турнира бе Комплекс "Про Спорт". В периода 8-28 декември над 70 участника показаха своите умения в рамките на надпреварата.

В ниво "ИТЛ 500" се изиграха изключително интересни двубои. Във финалната среща след близо два часа оспорвана игра Йордан Пичуров освен, че си направи чудесен коледен подарък, оглави и временното класиране на ITL Sofia 2015.

В по-ниската категория на турнира фурор с участието си направи Стефка Бончева, която без много проблеми стигна до финала. Там тя се изправи срещу Мариан Златков, който нито за миг не я подцени и след 4-2 4-2, спечели медала в тази категория. Финалистите в двете категории, получиха награди от генералния спонсор на турнира Babolat

Домакин на следващия турнир от ITL Sofia 2015, ще бъде ТК "1882". За да се запишете в категория ИТЛ250, трябва да го направите най-късно до 2 януари. Срокът за записване в категория ИТЛ500 е до 9 януари. Изненадата в този турнир е двойковият формат, за който може да заявите участие до 16 януари. За записване и повече информация, може да посетите сайта на Интерактив Тенис - Interactive-tennis.com.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини