Джокович: Нищо не може да се сравни с това да станеш баща



01-01-2015 22:41

В петък Новак Джокович ще започне своето участие на демонстративния турнир в Абу Даби срещу Стан Вавринка. Двамата ще играят от 17,00 часа българско време във втория полуфинал за деня. Преди тях на корта ще бъдат Анди Мъри и Рафаел Надал.

Ноле отпразнува идването на новата 2015-а със своята съпруга Йелена и техния син Стефан, който е на два месеца.

"До този момент в живота ми, това бе прекрасен период, но нищо не може да се сравни с това да станеш баща. Опитвам да се насладя на всеки момент. Не е лесно, но е източник на позитивизъм.

"Това е съвсем естествен момент. Бащинството няма да повлияе на представянето ми, тренирам както преди и съм напълно съсредоточен върху тениса.

"В последните два турнира от годината играх много добре. Да имам дете изисква да се организирам по-добре. Също така значи нощно време да ставам по няколко пъти, но има и по-неприятни неща в живота. 2014-а бе най-хубавата година в живота ми, трудно е да я опиша," коментира Новак на официалната си пресконференция.

Джокера е оптимист и за шансовете да спечели и един от малкото липсващи му големи трофеи - "Ролан Гарос". "Да спечелиш титла от Големия шлем винаги е нещо, което ме кара да се развивам. Физически съм в добро състояние и ще дам всичко от себе си."

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини