Ясни са победителите в играта за Australian Open



01-02-2015 19:22 | Станко Димов

С приключването на първата игра на Tennis24.bg  за годината, тази за Australian Open, са ясни и печелившите. Едноличен победител е Valeri Getov, който със 112 прогнозирани мача е събрал на сметката си 219 точки, повече от всеки друг. Valeri Getov печели фланелка, шапка и тенис чорапи, осигурени от ЕСЕН ООД, изключителен представител на Babolat за България.

Втори и трети в играта на Tennis24.bg останаха Ivo Nikolov и нашият редовен участник A Rod. Както бяхме обещали, за тях ще бъде осигурена автобиографична книга на спортна личност.

Тук не става въпрос само за популярните биографии на Роджър Федерер, Андре Агаси и Рафаел Надал, но по техен избор можем да осигурим и друга автобиография на спортна личност. Единственото условие е, въпросната автобиография да бъде достъпна на българския пазар!

Очакваме от тримата победители да ни изпратят точен адрес, име и фамилия, както и мобилен номер, на редакционната поща office@tennis24.bg. Те ще получат наградите си в периода 16-20 февруари.

Следващите две игри на Tennis24.bg ще бъдат за „Мастърс 1000” турнирите в Индиън Уелс и Маями. Наградите за тях и повече подробности очаквайте в сайта дни преди въпросните надпревари.

От екипа на Tennis24.bg – на печелившите – ЧЕСТИТО!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини