Марк Росе: Джокович и Мъри са скучни



04-02-2015 09:26 | Любомир Тодоров

Швейцарецът Марк Росе, който спечели олимпийска титла в Барселона през 1992 година изрази разочарованието си от видяното на Откритото първенство на Австралия.

 

"Новак Джокович и Анди Мъри не могат да ме развълнуват. Техните мачове са скучни и винаги се развиват по един и същи сценарий. И 50 пъти да играят помежду си, нищо няма да се промени. Само когато играе Роджър Федерер има почти винаги нещо непредвидимо", коментира Росе пред списание Tribune de Geneve.

 

Бившият тенисист от Топ 10 обяви още, че не е оптимист и за бъдещето, защото младите играчи били много далече от най-добрите.

 

"Бях разочарован от поведението на Кей Нишикори в мача срещу Вавринка миналата седмица. А колкото се отнася до Милош Раонич - освен сервиса изглежда, че е достигнал лимита си. Наистина не ги виждам скоро да спечелят титла от Големия шлем", заяви 44-годишният Росе.

 

Той предлага броя на поставените в Шлема да бъде отново намален от 32 на 16. В момента най-добрите стигали доста лесно до четвъртфиналите без да хабят много сили по пътя си.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини