Пак чакаме чудо от Григор Димитров срещу Словения24-06-2010 17:22 | Николай Драгиев

Без особени амбиции тръгва България за мача си срещу Словения в Купа "Дейвис". По думите на капитана на отбора Огнян Илиев едва ли не ще се разчита на чудо от Григор Димитров, който е побеждавал първите две ракети на съперника.

 

Петима тенисисти - Тодор Енев, Ивайло Трайков, Тихомир Грозданов, Валентин Димов и Цветан Михов, ще бъдат в разширения състав на България за купа "Дейвис". Тимът ще се събере на лагер на 28 юни в София", съобщи БТА.

 

Капитанът Огнян Илиев обясни, че от тях ще бъдат избрани трима, които ще са в състава за срещите. Със сигурност в отбора ще е най-добрият ни тенисист в момента Григор Димитров. Илиев допълни, че лагерът ще се проведе на кортовете на Академик в столицата.

 

Играчите първо ще преминат медицински изследвания. На 4 юли избраниците ще пътуват за Словения, а срещите са на 9, 10, 11 юли.

 

Капитанът на отбора коментира още, че победата на Григор Димитров вчера срещу словенеца Грега Земля дава някаква надежда, че България може да вземе мача за купа "Дейвис".

 

Той обаче призна, че ако това се случи, ще е изненада. При евентуална победа на България отборът ни ще играе мач за влизане в по-горната първа група.
Коментари
Други новини