Надал: Искам много деца, вече мисля за семейство



Надал: Искам много деца, вече мисля за семейство
Свързани играчи
Тагове
01-03-2015 13:24 | Станко Димов

Рафаел Надал разкри, че вече мисли за семейство и иска да има деца. Испанецът е категоричен, че не разбира успеха под формата на спечелени титли на корта, а на взаимоотношенията с другите хора. В интервю за „Ла Насион”, Надал разкри любопитни подробности около живота си извън корта.

„Това, което сте направили на корта е добре, но когато отидете някъде ще получите отношение не заради спечелените титли, а заради впечатлението, което си оставил. Това е много по-важно.

Надявам се, че през всичките тези години, където и да съм обикалял по света, хората са ме оценявали. В това число не само турнирните директори и супервайзерите, но и всеки един отделен човек, с който съм имал контакт”, коментира Надал.

Рафа, който от години има връзка с Мария Франческа Перейо сподели, че има да има семейство. „Аз съм доста семеен човек. Моите мисли се насочват в тази посока. Никога не можеш да знаеш какво ти предстои в бъдеще, но се надявам аз да създам семейство, да имам деца.

Не знам колко точно, но аз обичам децата. Но за тези неща не решава само единият (от връзката), трябва да има съгласие между двамата. Лично аз искам да имам повече деца, но не мога да кажа дали две, три или четири”, каза испанецът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини