Цветана Пиронкова - Сесил Каратанчева 5:7, 1:6 (гейм по гейм)12-03-2015 18:12 | Станко Димов

Цветана Пиронкова - Сесил Каратанчева, първи кръг на основната схема в Индиън Уелс.

КОМЕНТАР НА ЖИВО:

ПЪРВИ СЕТ: (сервис за Пиронкова):

1:0 Много оспорван гейм, в който се стигна до точка за пробив пред Каратанчева. Цвети обаче се справи и съхрани подаването си.

2:0 Пробив за Пиронкова. Пловдивчанката поведе с 40:15 и получи две точки за пробив, като успя да реализира още първата.

3:0 Нов гейм, в който се стигна до равенство. Пиронкова обаче не позволи на Каратанчева да се добере до точка за пробив и затвърди пробива от преди малко.

4:0 Втори пробив за Пиронкова, при това на 0. Цвети прави решителна крачка към успех в първия сет.

4:1 Каратанчева връща един от пробивите. Софиянката поведе с 40:0, Цвети спаси две от трите точки за пробив, но при третата Сесил се наложи и се разписва в двубоя.

4:2 Бърз гейм за Каратанчева. Сесил поведе с 40:0, Цвети върна една точка, но последната дума бе за софиянката.

4:3 Сесил връща и втория пробив. Каратанчева поведе с 40:30 и реализира точката за пробив. Така преднината на Пиронкова остава само гейм, но след паузата на сервис застава Каратанчева, която се ще сервира за равенство в резултата.

4:4 Най-дългият гейм от началото на мача. Геймът продължи около 10 минути, в които Каратанчева спаси точка за пробив и след поредица равенства успя да спаси подаването си.

5:4 Цвети спира серията от геймове на сметката на Каратанчева и печели подаването си. Сесил ще сервира за оставане в сета след кратка пауза.

5:5 Гейм на 0 за Каратанчева. Резултатът е изравнен.

5:6 Ето, че след като водеше с 4:0, Цвети Пиронкова е на път да загуби сета. Пловдивчанката допусна пасив 30:40, а Сесил се възползва и проби.

5:7 Гейм и първи сет за Каратанчева. Сесил затвори сета при първата възможност и открива резултата в двубоя.

ВТОРИ СЕТ:(сервис за Пиронкова):

0:1 Оспорван гейм, в който след 7-8 минути битка сесил проби при втората су възможност и прави решителна крачка към крайния успех.

0:2 Гейм на 0 за Каратанчева. Сесил затвърди пробива без никакви проблеми.

0:3 Втори пореден пробив на сметката на Каратанчева. Сесил поведе с 40:30 и успя  отново да се справи с подаването на Пиронкова.

0:4 Макар и не лесно, Сесил затвърждава и втория пробив и вече е само на два гейма от крайния успех в мача. А как само започна срещата - 4:0 за Пиронкова, и след това 5:7, 0:4.

0:5 Още един пробив за Сесил. Тя първоначално поведе с 40:30, но Пиронкова отрази първия брейк-бол. В последствие се стигна до нов брейк-бол, като този път грешка нямаше. Сесил ще сервира за място във втори кръг.

1:5 Цвети се разписва и поне избягва "лешник" във втория сет. Гейм на 30 за пловдивчанката.

1:6 ГЕЙМ, СЕТ И МАЧ СЕСИК КАРАТАНЧЕВА. НОВ ПРОБИВ ЗА СОФИЯНКАТА И ТЯ ВЕЧЕ Е ВЪВ ВТОРИ КРЪГ.


Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Турнир: BNP Paribas Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Индиън Уелс, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $9,146,125

Official Website | Livescore
Други новини