Лопес на четвъртфинал в Хюстън след чиста победа



Лопес на четвъртфинал в Хюстън след чиста победа
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
09-04-2015 11:20 | Станко Димов

Водачът в схемата Фелисиано Лопес се класира за четвъртфиналите на турнира US Men's Clay Court Championship, който се провежда на клей в Хюстън. 34-годишният испанец се разправи в два сета с австралиеца Сам Грот, в отделните части 6:3, 6:3.

12-ят в световната ранглиста направи три пробива и показа много стабилна игра от основната линия.

„Имам чувството, че той притежава най-бързия сервис в целия тур. Но направи няколко двойни грешки и това ми помогна да стигна до пробив. Бях пределно концентриран върху начина, по който изпълняваше началните удари, и успях да върна много топки. Много съм щастлив, че стигнах до победата тази вечер", коментира Лопес след двубоя.

В друга среща вчера между двама представители на домакините Сам Куери стигна до крайния успех над Стив Джонсън с 6:1, 4:6, 6:0. Южноафриканецът Кевин Андерсън също продължава напред след победа над Рикардас Беранкис (Литва) с 6:7(4), 6:0, 6:3.

„Мисля, че се представих добре. Имах известни колебания след смяната на настилката, но това беше очаквано. Винаги играта на клей ми е носела наслада, а и през годините прогресирах доста на тази настилка”, коментира Андерсън.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини