Дора Рангелова през сълзи: Цвети ще играе финал!29-06-2010 18:34 | Николай Драгиев

Главната треньорка на клубния тим на Цеци Пиронкова в ТК Локомотив (Пд) Дора Здравкова - Рангелова също заживя с приказката, която днес се роди на зелените кортове край Лондон. Капитанката на националния ни тим за купа "Дейвис" прогнозира финал за първата ни ракета на "Уимбълдън".

 

"Не съм изненадана от успеха на Цеци, казах ви го още преди мача с Винъс. Това е изключителен успех за българския спорт, за семейстовото на Цеци и особено за баща и Кирил. Изстрадана победа, но Цеци узря за този свой връх в кариерата си. Не съм превъзбудена макар че говоря през сълзи, както забелязвате. Цеци ще играе финал на "Уимбълдън"! Сигурна съм, че вече се присбособи отлично към тревния терен и нищо не може да я спре. Нека не подценяваме успеха й. Нито Бартоли, нито Винъс имаха шансове срещу нея. В прекрасна форма е, няма да спре дотук, намира се в отлична кондиция", заяви през сълзи Дора Рангелова.

 

Всички треньори, състезатели и персонал на ТК Локомотив гледаха подвига на Цвети в клубното барче край Гребна база в Пловдив. 

 

"Знам, че светът е футбол, но днес е тенис, днес е Цвети. Имаме право на национална гордост", заяви пред Топспорт.бг Дора Рангелова.
Коментари
Други новини