Вавринка официално се раздели със съпругата си



20-04-2015 17:59 | Любомир Тодоров

Стан Вавринка обяви, че се разделя със съпругата си Илхам. Швейцарският тенисист се ожени за телевизионната водеща и фотомодел през декември 2009 година. Те имаха сериозни проблеми в последниге години и дори Стан беше изгонен от дома си в един период.

"Насладихме се пълноценно на 10 години, изпълнени с добри и лоши моменти, през които преминава всяка двойка, но понякога животът се оказва пълен с повече предизвикателства, отколкото човек очаква" - каза Вавринка в изявлението си на страницата си във Фейсбук.

"Илхам и аз бяхме благословени, че създадохме семейство с раждането на прекрасната ни дъщеря Алекса през 2010 година. Винаги сме се старали да живеем като едно цяло, въпреки трудностите покрай моята кариера. За мое огромно съжаление това вече не е възможно. Илхам винаги ще бъде майка на дъщеря ми и човек, когото страшно много уважавам. Моят приоритет в момента е да направя всичко възможно да предпазя Алекса в този труден период от вниманието на медиите и феновете.Надявам се ще разберете желанието ми да запазя личния си живот за себе си и ще уважат решението ми да не давам допълнителна информация за случилото се", завършва Стан.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини