Ана Иванович: Точно на клей заобичах тениса



12-05-2015 08:10 | Любомир Тодоров

Сръбската тенис звезда Ана Иванович разказа за очакванията си за турнира в Рим пред официалния сайт на състезанието. Поставената под №7 бивша шампионка от "Ролан Гарос" почива в първия кръг, а във втория очаква победителката от днешната среща между Белинда Бенчич и Дария Гаврилова.

"Сезонът до момента се развива не по начина, по който бих искала. Но чувствам, че постепенно набирам форма. Тренирам много и усърдно, което винаги дава резултати. Надявам се още тази седмица да постигна необходимата форма, но дори да не се случи има още много турнири", каза Иванович.

Белградската красавица се похвали, че вече няма здравословни проблеми. Тя счупи палец на крака на турнира в Маями, но вече била напълно възстановена и можела да тренира пълноценно и да издържа на корта с лекота повече от един час.

"Винаги съм обичала да играя на червени кортове, защото точно на тях можеш да изградиш точката и да действаш разнообразно, което обичам да правя. Може да се каже, че точно на клей аз заобичах тениса. Освен това, когато играя в Европа се чувствам близко до дома", завърши Ана с чаровна усмивка.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини